Gereformeerde Kerk Asperen

CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden en gasten.

Het corona-virus houdt de hele wereld nog steeds bezig, en het raakt iedereen, ook onze gemeente. De kerkenraad heeft besloten om de richtlijnen van de PKN en RIVM te volgen.

Dat wil zeggen:
U kunt de kerkdiensten, zonder dat u uitgenodigd bent, niet fysiek bezoeken. Veel alle andere activiteiten worden of even stilgezet of vinden aangepast doorgang. Daarover wordt u via de zondagsbrief en deze website geïnformeerd.
De komende tijd zal er elke zondag vanuit onze kerk een kerkdienst zijn (09.30 uur).  Een klein zanggroepje zal de zang verzorgen.
We blijven samenkomen rond de Schriften, al is het dan niet fysiek. Zo zoeken we warmte en beschutting onder de vleugels van de ENE en hopen we ook de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te kunnen blijven ervaren.
U kunt de vieringen vanuit onze kerk live of later beluisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202
Ook kunt u de diensten ook met beeld meebeleven of later bekijken. Ga daarvoor naar
Als u de dienst fysiek wilt bezoeken dan kunt u dat melden aan marguerithebrouwer@gmail.com.
Marguerithe en Rindert Brouwer beheren de inschrijflijst.

Als je niet kunt slapen ga dan geen schaapjes tellen maar ga met de Herder praten.

Onze kerk aan de Middelweg.

Middelweg 5 Asperen Middelweg 5 Asperen

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente. Via het menu in de linker balk vindt u de verschillende onderdelen van onze gemeente. Als u vragen, suggesties of opmerkingen hebt, of als u fouten ontdekt, wil ik dat graag weten. Mail dan naar gkasperen@gmail.com

U bent van harte uitgenodigd op deze site en in onze gemeente.

WELKOM WELKOM

Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk van Asperen.

KLIK HIER VOOR ONZE FACEBOOKSITE.

www.facebook.com/pages/GKerk-Asperen/271701886221642?ref=profile

Pastorale zorg. Pastorale zorg.
Tineke van Ooijen- Bruksvoort
06-48568824, tinekevanooijen@gmail.com
Werkdagen: zondag t/m woensdag. Verder in overleg.

Kerkdienst via YOUTUBE
datum en tijdstip 16-08-2020 om 09.30 uur