Gereformeerde Kerk Asperen

Zondagsbrief Zondagsbrief

Elke zondag wordt vóór de ochtenddienst de zondagsbrief uitgereikt. Daarop staan de meest actuele berichten over dat wat in onze gemeente leeft. Deze zondagsbrief wordt om privacyredenen niet op deze site getoond.

Mocht u de zondagsbrief via mail willen ontvangen dan kunt u een berichtje sturen naar cor.vanooijen@gmail.com .

INFORMATIE. INFORMATIE.

INFORMATIE.

Zo heet ons kerkblad. Als u belangstelling hebt voor ons kerkblad dan kunt u zich richten tot Hetty Janssen. hettyjanssen@hotmail.com

INFORMATIE digitaal
Meer en meer wordt informatie uitgewisseld via internet en vindt overdracht van gegevens digitaal plaats. Wij willen u ook de mogelijkheid bieden om ons kerkblad digitaal te ontvangen, zodat u de Informatie altijd op uw computer of tablet beschikbaar hebt. De kosten voor u veranderen er niet door en u kunt het kerkblad ook daarnaast gewoon fysiek blijven ontvangen. Wanneer daar geen behoefte aan is, horen wij dat graag, want dat bespaart ons (uiteraard) wel kosten.
De jaarlijkse bijdrage van € 20,- is opgebouwd uit de bijdrage voor de solidariteitskas (verplichte afdracht per belijdend lid aan de PKN) en de contributie van het kerkblad. Wanneer u het kerkblad digitaal wilt ontvangen, geef dit dan door aan Cor van Ooijen en wilt u daarbij tegelijk ook aangeven of u het kerkblad op papier wilt blijven ontvangen?

Open Kerkzaal voor iedereen

De kerkrentmeesters

"STILTEMOMENT".
OPEN KERK.
Elke woensdagavond is de kerkzaal een uurtje open voor iedereen die gewoon even behoefte heeft aan stilte.
Even tot rust komen om na te denken, te mediteren, te bidden of een kaarsje aan te steken.
Voel je vrij om er gebruik van te maken en vertel het ook aan anderen. Het is zeker ook bedoeld voor mensen van 'buiten'.
De openstelling van de kerkzaal is vanaf vandaag iedere woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Iedere eerste woensdag van de maand is er aansluitend van 20:00 tot 20:30 uur een speciale stilteviering waar iedereen van harte welkom.
Uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen.